ACTUALITAT
Carregant...
20 de març 2013

Info Post



President Barack Obama, estimat amic, benvingut a Israel.

Benvingut en tant que gran president dels Estats Units d'Amèrica. Com a líder mundial notable. Com amic històric d'Israel. Del poble jueu.

La seva visita aquí és una demostració de la profunda relació entre les nostres dues nacions.

El poble d'Israel li dóna la benvinguda amb el cor obert. Des del fons dels nostres cors, des del més profund de la nostra història " תודה רבה". Gràcies, Sr President. Gràcies, Amèrica.

Gràcies pel que sou. Gràcies pel que fa.

Gràcies per l'esperança que porta amb vós. En pocs minuts vostè estarà de camí a Jerusalem. La nostra antiga capital. El bressol de tots els creients de totes les oracions.

Vostè veurà els turons i muntanyes on els nostres profetes predicaven. Quan l'ànima del poble jueu va néixer. Quan l'Estat d'Israel va ser creat.

Estats Units i Israel són una mica diferents en grandària.

En grandària, no en llur destinació. El somni americà es deriva de la Bíblia. L'esperit israelià s'inspira en l'excepcionalisme americà. Estem separats per un oceà i units pel compromís amb la llibertat i la justícia. En la contínua lluita per la pau. Ens enfrontem a aquests perills. Nosaltres compartim les mateixes esperances.

Sr. President, els Estats Units es va convertir en una gran nació per donar. No per prendre. La seva generositat ha de permetre que la llibertat prevalgui a tot el món. Un món sense el lideratge dels Estats Units, sense la veu moral, seria un món més pobre. Un món sense la seva amistat, convidarà a l'agressió contra Israel.

Senyor President: La seva història reflecteix la història del món tal com és. La seva visió reflecteix el futur, com ha de ser. S'han ofert al poble nord-americà i els pobles del món una visió de lideratge, un lideratge de valors. Un lideratge dedicat a un demà més brillant.

En temps de pau, en temps de guerra, el suport del poble americà a Israel és indestructible. Vostè ha ajudat a enfortir la nostra seguretat de manera extraordinària. Lluitem per la pau i l'increment de la seguretat és la millor manera d'enfortir la pau.

Anhelem veure posar punt i final al conflicte amb els palestins. Volem veure els palestins gaudint de la llibertat i la prosperitat del seu propi estat. Estenem la nostra mà en pau a tots els països del Pròxim Orient.

Amèrica van estar al nostre costat des del principi. Ens van donar suport mentre reconstruíem la nostra antiga pàtria i defensàvem la nostra terra. De l'Holocaust a la redempció. De Truman a Obama.

Senyor President, allà on vagi a casa nostra, es trobarà amb l'amistat i la calidesa de la gent d'Israel.

Senyor President, el poble d'Israel vol que se senti com a casa. Per tant, benvingut sigui a casa, President.


FOTOGRAFIA: Israel Government Press Office



        Els continguts, la recerca, les traduccions i el material que compartim amb tu és
        completament gratuït. Si t'agrada la nostra feina, la teva subscripció permetrà
        que aquest lloc continuï en funcionament. Per això et demanem que consideris
        subscriure't als nostres continguts des de tan sols 2,5 € a la setmana. Gràcies!
FES-TE SUBSCRIPTOR


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
;

ACTUALITAT