ACTUALITAT
Carregant...
8 d’oct. 2013

Info Post

Israel a Catalunya ha demanat a la Direcció General de la Policia que prohibeixi la manifestació neonazi del proper 12O

08/10/2013 || Israel a Catalunya ha demanat avui al Director General de la Policia, el Sr. Manel Prat, que, d'acord amb les atribucions amb les quals el faculta la Llei, i previ informe favorable de la Comissaria General d'Informació del Cos de Mossos d'Esquadra-Policia de la Generalitat, tingui a bé de prohibir la manifestació convocada per la Falange, Nudo Patriota Español, Alianza Nacional, Movimiento Católico Español i Democracia Nacional el proper dissabte 12 d'octubre de 2013 a la Plaça de Sant Jordi del Districte de Sants-Montjuïc de Barcelona.

La nostra entitat està especialment preocupada que aquesta manifestació pugui derivar en greus problemes d'alteracions de l'ordre públic a la ciutat de Barcelona com els que una de les formacions convocants va provocar el passat 11 de setembre a la Delegació de la Generalitat de Catalunya a Madrid. Entenem que la Comissaria General d'Informació del Cos de Mossos d'Esquadra-Policia de la Generalitat disposa de suficient informació que avala la necessària prohibició d'una manifestació on s'hi exhibirà simbologia feixista i neonazi i que pot posar en perill la integritat física de molts barcelonins a més de moltes propietats públiques i privades. Davant el conflicte de drets consagrats pel nostre ordenament jurídic com són el dret a la manifestació i el dret dels ciutadans a la seva seguretat i integritat ha de prevaldre sempre el segon.

Confiem en què el Departament d'Interior sàpiga valorar els riscos que aquesta convocatòria presenta i decideixi prohibir-la d'acord amb la legislació vigent. Text: R.Novoa · Fotografia: ForoPolicia


        Els continguts, la recerca, les traduccions i el material que compartim amb tu és
        completament gratuït. Si t'agrada la nostra feina, la teva subscripció permetrà
        que aquest lloc continuï en funcionament. Per això et demanem que consideris
        subscriure't als nostres continguts des de tan sols 2,5 € a la setmana. Gràcies!
FES-TE SUBSCRIPTOR


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
;

ACTUALITAT