ACTUALITAT
Carregant...
23 d’oct. 2013

Info Post

El periodista Edgardo Krawiecki entrevista l'editor d'Israel a Catalunya per a Oriente Mediterráneo. Krawiecki és un periodista especialista en el Pròxim Orient i ha estat corresponsal a Israel de la revista El Porteño (Argentina), El Món (Barcelona, ​​Catalunya), diari Perfil (Argentina), Deutsche Welle (Alemanya), entre altres mitjans. Ha col·laborat amb diverses revistes argentines i també ha estat l'editor de "Reshet a la Xarxa", el primer diari en castellà a internet, fet a Israel. A més ha estat cap de Redacció de la revista Línia Directa, a Israel (1995-1999).

23/10/2013 || Podeu llegir l'entrevista titulada Israel i la independència de Catalunya mitjançant aquest enllaç. En l'entrevista, Rubèn Novoa fa una dura crítica a com està abordant el procés d'independència l'executiu espanyol i la comunitat d'intel·ligència espanyola: 

Com revertir la tendència independentista i donar veu als que aposten per la unitat d'Espanya, és, en línies generals, el pla encarregat per Mariano Rajoy al Secretari d'Estat Director del Centre Nacional d'Intel·ligència, el general Félix Sanz Roldán. És una llàstima que essent Barcelona un focus calent de gihadisme, dels més preocupants de tota la Unió Europea, la intel·ligència espanyola, per ordres de Moncloa, destini els seus recursos no a combatre als terroristes islàmics sinó a combatre una aspiració legítima i democràtica del poble català. És un escàndol d'àmplia magnitud equiparable a les escoltes de l'Agència de Seguretat Nacional (NSA) als ciutadans nord-americans. I diu molt de com aborda aquesta qüestió l'executiu espanyol: assumint Catalunya com un problema per a la seguretat nacional i tractant-nos als catalans com si fóssim els gihadistes i salafistes que pul·lulen amb llibertat per Catalunya gràcies a aquest greu error d'apreciació de prioritats en la mateixa comunitat d'intel·ligència espanyola.

        Els continguts, la recerca, les traduccions i el material que compartim amb tu és
        completament gratuït. Si t'agrada la nostra feina, la teva subscripció permetrà
        que aquest lloc continuï en funcionament. Per això et demanem que consideris
        subscriure't als nostres continguts des de tan sols 2,5 € a la setmana. Gràcies!
FES-TE SUBSCRIPTOR


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
;

ACTUALITAT