ACTUALITAT
Carregant...
6 d’oct. 2013

Info Post

"Papà hi ha un àrab a casa" va alertar a son pare la petita Noam després de rebre un tret de bala al tors quan jugava al pati de casa seva

06/10/2013 || Brutal atac terrorista ahir al vespre a Psagot, una vila jueva de Judea al nord de la capital de Palestina, Ramallah, quan un palestí va irrompre a la vivenda d'una família jueva i va disparar amb un pistola un tret al tors a la seva filla de 9 anys, la Noam Glick, que es recupera de les ferides a Jerusalem. No es tem per la seva vida. 

La nena de nou anys d'edat va resultar ferida mentre jugava al pati de casa seva a Psagot. Els paramèdics que van ser alertats la van evacuar plenament conscient al Centre Mèdic Shaare Zedek Medical de Jerusalem amb ferides a la part superior del tors tot i que els primers informes mèdics no van determinar si les ferides que presentava la nena van ser produïdes per un tret o per arma blanca.

Les Forces de Defensa d'Israel (IDF) sospiten que un terrorista d'una ciutat palestina prop d'al-Bireh s'hauria infiltrat a Psagot i després hauria fugit de l'escena del crim. 

"El crit de Noam va evitar una catàstrofe greu", diu Yisrael Glick, el pare de la nena de nou anys d'edat. "El terrorista va arribar ben preparat i estava planejant infiltrar-se a la nostra casa." Segons el pare de Noam, va tornar a casa a les 21:20 i estava baixant les escales cap a l'entrada de la casa quan va veure un home emmascarat.

"Al principi vaig pensar que el veí va caure de la terrassa. Vaig sortir i vaig demanar Noam el què va passar i em va dir: 'Papà, hi ha un àrab aquí". Em vaig adonar que alguna cosa estava passant i vaig entrar a la petita Noam immediatament a casa i vaig trucar a emergències. Vaig pensar en el pitjor possible". Va ser llavors quan es va adonar de la lesió de la seva filla.

Inicialment, es va informar que la nena Noam Glick havia patit greus ferides d'arma blanca, però més tard es va revelar que havia estat víctima d'un tret efectuat amb una pistola. Per sort, presentava ferides menors. El Dr. Ofer Merin, cap de traumatologia de l'Hospital Shaare Zedek a Jerusalem, ha informat avui mateix que "la nena va arribar dissabte a la nit i semblava patir una ferida al pit. Després d'una exploració hem identificat el que sembla ser una ferida produïda per una bala. La nena ha estat operada satisfactòriament durant la nit".

Segons el Dr. Merin, la nena Noam Glick és plenament conscient i la seva vida no corre perill, cosa que celebrem des d'Israel a Catalunya tot esperant la prompta detenció per part de l'Exèrcit israelià de l'autor o autors d'aquest covard atac terrorista. Text: R.Novoa/Ynetnews · Fotografia: Amit Shabi/YnetNews

        Els continguts, la recerca, les traduccions i el material que compartim amb tu és
        completament gratuït. Si t'agrada la nostra feina, la teva subscripció permetrà
        que aquest lloc continuï en funcionament. Per això et demanem que consideris
        subscriure't als nostres continguts des de tan sols 2,5 € a la setmana. Gràcies!
FES-TE SUBSCRIPTOR


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
;

ACTUALITAT