ACTUALITAT
Carregant...
14 de jul. 2014

Info Post

El drone de Hamàs, va resultar ser un model d'aeromodelisme trucat i carregat d'explosius que fou abatut sobre Ashdod per un míssil d'una bateria antiàeria Patriot israeliana

14/07/2014 || La sirena antiaèria que s'ha escoltat al voltant de les 6:30 hores a la zona d'Ashdod no ha estat fruït dels coets llançats des de la franja de Gaza sinó a la infiltració d'un avió no tripulat (UAV/drone) que l'organització terrorista islàmica Hamàs ha enviat carregat d'explosius al sud del país.

L'avió no tripulat ha estat derrocat sobre la costa d'Ashdod per una bateria de míssils antiaeris Patriot de la Força Aèria Israeliana. 

Alguns avions de combat van despegar també per intentar localitzar les restes de l'aparell. Un alt oficial de l'IDF ha confirmat al diari Yediot Aharonot, que, aparentment es tracta d'un drone petit molt similar a aquells empleats en l'aeromodelisme i amb una capacitat fotogràfica limitada. L'oficial ha afegit que el dany potencial que poden perpetrar aquests aparells aeris és menor que el d'un coet ja que Hamàs havia col·locat explosius per utilitzar-lo com un drone "suïcida". Text: Ynetnews · Fotografia: Bateria antimíssils Patriot que ha derribat el drone de Hamàs (IAF)


        Els continguts, la recerca, les traduccions i el material que compartim amb tu és
        completament gratuït. Si t'agrada la nostra feina, la teva subscripció permetrà
        que aquest lloc continuï en funcionament. Per això et demanem que consideris
        subscriure't als nostres continguts des de tan sols 2,5 € a la setmana. Gràcies!
FES-TE SUBSCRIPTOR


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
;

ACTUALITAT