ACTUALITAT
Carregant...
2 de jul. 2014

Info Post

L'Associació de Relacions Culturals Catalunya-Israel (ARCCI) i el Centre de Lectura han signat un acord de col·laboració, amb el qual es vol potenciar les relacions culturals entre la comunitat reusenca i la jueva. El conveni possibilitarà a l'ateneu cultural organitzar actes amb experts de la cultura jueva, i a ARCCI gaudir del gran fons documental hebreu que disposa el Centre.

02/07/2014 || El president del Centre de Lectura, Xavier Filella, i el president de l'ARCCI, el reusenc Francesc Andreu Lascorz, han presentat, aquest dijous, l'acord als mitjans. La primera activitat prevista serà la conferència que tindrà lloc el 2 de setembre, que oferirà el ministre conseller de l'Ambaixada d'Israel a Espanya, Oren Bar-El. El 7 d'octubre hi haurà la presentació del llibre Cultura judeocatalana. La comunitat de Tortosa, a càrrec del mateix autor, Francesc Andreu Lascorz. El responsable d'ARCCI ha destacat la importància de les relacions ja existents entre la ciutat reusenca i la comunitat jueva, i s'ha mostrat molt satisfet per aquesta entesa.

L'ARCCI és una associació cultural que promou i realitza activitats de divulgació i intercanvi cultural entre els seus socis, públic en general i organitzacions similars, com conferències, seminaris, concerts, taules rodones, exposicions, cursos d'hebreu modern i visites a calls. Text i fotos: Reus Digital

        Els continguts, la recerca, les traduccions i el material que compartim amb tu és
        completament gratuït. Si t'agrada la nostra feina, la teva subscripció permetrà
        que aquest lloc continuï en funcionament. Per això et demanem que consideris
        subscriure't als nostres continguts des de tan sols 2,5 € a la setmana. Gràcies!
FES-TE SUBSCRIPTOR


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
;

ACTUALITAT