ACTUALITAT
Carregant...
18 de jul. 2014

Info Post

Israel esta colpejant les posicions terroristes de Hamàs per terra, mar i aire després de que Netayahu hagi donat llum verda a una primera fase terrestre per destruir els túnels de l'organització terrorista.

18/07/2014 || Aquesta es tracta d'una operació d'estovament per prepararr l'entrada dels blindats i les unitats d'infanteria. L'exèrcit israelià ha fet una crida als habitants de Gaza i de Khan Yunis i Rafah que abandoni les seves cases per seguretat. Els palestins a les ciutats del nord han rebut el mateix missatge.

Als israelians que viuen prop de la frontera de Gaza se'ls ha aconsellat romandre als refugis antiaeris.
El portaveu de l'IDF ha informat que les grans unitats d'infanteria i blindats estan operant en tota l'àrea de la Franja de Gaza.

L'anunci de Jerusalem deia: "El primer ministre i ministre de Defensa han donat instruccions a l'IDF per iniciar una operació per terra aquesta nit per tal de colpejar als túnels del terror des de Gaza cap a Israel". Per la seva banda l'exèrcit israelià va dir: l'atac per terra ha posat en marxa una nova fase de l'Operació Marge Protector per assestar un cop significatiu a Hamàs a resposta als 10 dies d'atacs per terra, mar i aire i després de repetides negatives d'ofertes per des-escalar la situació. 

Hamas va tractar d'enviar un comando a través d'un serpentejant túnel sota la frontera de Gaza per provocar un atac terrorista a gran escala a Israel ahir a la tarda. A mesura que el grup d'entre 13 i 30 terroristes van començar a arribar a la superfície dins d'Israel i enfront del sud de la franja de Gaza, es van trobar amb un intens foc de l'IDF. Alguns van ser abatuts i la resta va donar mitja volta per escapar a través del túnel i arribar a casa. Helicòpters Apache israelians van bombardejar el túnel, que va explotar, i van anar a buscar a la zona al voltant de la franja de Gaza per més intents d'incursions.

De resultes de l'operació terrestre hem de lamentar ja la primera mort d'un soldat israelià, Ethan Barak Z"L. L'IDF ha informat també que 14 terroristes han estat abatuts. Text: R.Novoa/Debkafile/JPost · Mèdia: IDF


        Els continguts, la recerca, les traduccions i el material que compartim amb tu és
        completament gratuït. Si t'agrada la nostra feina, la teva subscripció permetrà
        que aquest lloc continuï en funcionament. Per això et demanem que consideris
        subscriure't als nostres continguts des de tan sols 2,5 € a la setmana. Gràcies!
FES-TE SUBSCRIPTOR


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
;

ACTUALITAT