ACTUALITAT
Carregant...
15 de jul. 2014

Info Post

Fonts no oficials informen que l'IDF estaria provant la seva nova arma defensiva contra els míssils, foc de morter i drones de Hamàs: l'Iron Beam, un raig làser d'alta freqüència capaç de destruir qualsevol amenaça terrorista aèria vinguda des de la Franja de Gaza

15/07/2014 || El somni de Ronald Regan durant la Guerra Freda, l'anomenada "Guerra de les Galàxies", és a dir, el projecte per destruir els ICBM russos armats amb caps nuclears a l'estratosfera mitjançant làser d'alta freqüència llançat des de satèl·lits americans al final l'ha acabat materialitzant Israel.

La contractista israeliana Rafael Advanced Defense Systems està a punt d'entregar a Israel (a finals de 2014 o principis de 2015) el primer sistema antimíssils del món mitjançant làser d'alta freqüència: l'anomenat Iron Beam. Iron Beam (o Keren Barzel en hebreu) està dissenyat per destruir míssils de curt abast, artilleria i morters incapaços de ser interceptats pel sistema Iron Dome de manera eficient. A més, el sistema també pot interceptar els vehicles aeris no tripulats o drones com el què ahir mateix va abatre un míssil Patriot sobre la costa d'Ashdod. Iron Beam dirigeix un feix làser d'altra energia per destruir objectius hostils amb un abast de fins a 7 quilòmetres i serà el cinquè element del sistema de defensa aèria integrada d'Israel, a més del sistema Arrow/Hetz, Arrow 2/Hetz 2, Arrow 3/Hetz 3, David's Sling i l'Iron Dome. No obstant això, Iron Beam serà també un sistema independent.

En tan sols 4 o 5 segons d'impacte del làser sobre l'objectiu aquest és destruït. Els principals beneficis de l'ús d'un arma làser d'energia dirigida sobre interceptors de míssils convencionals són bàsicament el baix cost operatiu que suposa eliminar l'amenaça i el recurs il·limitat que ofereix el làser a diferència dels míssils anti-míssils.

El sistema està actualment en fase de proves i ha estat un èxit derribant morters i projectils d'artilleria en més de 100 proves incloent també drones (UAV). Els nivells de potència actual del làser estan en "desenes de quilowatts" i s'està plantejant elevar a centenars de kW.

Iron Beam ha estat fins ara finançat principalment pel Ministeri de Defensa israelià i Rafael Advanced Defense Systems i algunes veus no oficials afirmen que en l'actual operació Marge Protector s'està fent alguna prova amb aquest sistema, sense que tinguem confirmació oficial per part de les nostres fonts. Text: R.Novoa/Rafael Advanced Defense Systems · Fotografia i vídeo: Rafael Advanced Defense 
Systems 



        Els continguts, la recerca, les traduccions i el material que compartim amb tu és
        completament gratuït. Si t'agrada la nostra feina, la teva subscripció permetrà
        que aquest lloc continuï en funcionament. Per això et demanem que consideris
        subscriure't als nostres continguts des de tan sols 2,5 € a la setmana. Gràcies!
FES-TE SUBSCRIPTOR


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
;

ACTUALITAT